Jobb agyféltekés rajzolás a tanfolyam után


2014 november | emlékkönyv, ajánló

Többször kérdezték már tőlünk a rajztanfolyam előtt, hogy csak a tanfolyam során tud majd úgy rajzolni, ahogy azt a galériában látják, vagy utána is. A válasz pedig határozottan az, hogy utána is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint tanfolyamunk egyik korábbi résztvevőjének rajza és kedves levele.

Jobb agyféltekés rajztanfolyamunk résztvevőjének otthon készült rajzaJobb agyféltekés rajzolással, a tanfolyam után készült kutya portré

„ƒƒˆNagyon hálás vagyok ezért a tanfolyamért, mivel sokat adott nekem, és visszavitt kicsit a gyerekkoromba, amikor szerettem rajzolni, és úgy gondoltam, hogy tudok is. Ahogy idősebb lettem, egyre jobban meg akartam felelni a valóságnak, de az, ahogy láttam a dolgokat, és ahogy az agyam illetve kezem ezt megalkotta, már nem állt szinkronban. Lényegében ez a szinkron került most helyére. Érdekes még, hogy azóta a dolgokat, amik körülvesznek, sokkal jobban megfigyelem, néha észreveszem, hogy gyönyörködök egy fa erezetében, vagy egy ház romos vakolatának repedéseiben. :) Vicces, hogy lényegében lehet, hogy a jobb oldalt csak fel kellett éleszteni kicsit, és azóta működik is ez a funkció.

Egy szó, mint száz: lesznek még rajzok, és mivel a színes világ is érdekel (bár fekete-fehérben nagyon izgalmas az árnyékok játéka és kifejezősége), ezért fogok majd menni a színes tanfolyamra is.

Köszönöm!

Péter”

A rajzot Péter már a jobb agyféltekés rajztanfolyam után készítette önállóan.

Ha Te is szeretnéd átélni ezt az élményt, szeretnél élethűen rajzolni, akkor jelentkezz mielőbb rajzolás tanfolyamunkra!