Ifjúsági rajztáborok a tanítási szünetekben

Jobb agyféltekés rajzolás, meleg ebéd, játék egész nap
SZÉP kártya elfogadóhely Légkondicionált tanterem!


10 évesek lettünk! 25% kedvezménnyel várunk!
Idén 10 évesek lettünk, itt az ideje a megújulásnak: ezentúl az impozáns Dobos Házban találtok meg minket.

Természetesen nem maradhat el az évek óta nagysikerű nyári ifjúsági rajztábor sem, így júliustól már az új helyszínen várjuk a fiatalságot: négy napos tábor gyerekeknek és fiataloknak a jobb agyféltekés rajzolással a főszerepben: rajzolás, meleg ebéd, játék (naponta 9-17h).

És most 25% kedvezményt biztosítunk, amennyiben a jobb agyféltekés rajztanfolyam vagy a rajztábor díját június 30-ig befizeted! Ki ne hagyd ezt a különleges lehetőséget! Az akció 2019. június 30-ig érvényes. Más kedvezménnyel nem összevonható. A változtatás jogát fenntartjuk.

Önarckép a táborról

Vége a sulinak?

Vagy csak jön az őszi/tavaszi szünet? A gyerek pedig egész nap csak a gép előtt, folyton csak a telefon képernyőjébe merülve. Ismerős, ugye? Hát nem sokkal jobb lenne ezt az időt hasznosan eltölteni? Négy napos rajztáboraink erre tökéletes megoldást nyújtanak. Az elmúlt évek táborai rendre teltházas létszámmal zajlottak, sőt visszatérők is vannak.

Legközelebb indul:
július 01-02-03-04. 9-17h.

Jelentkezz még most, hogy biztosítsd gyermeked számára a helyet!

Regisztrálj táborra.
Részletes információ.

Köszönjük a lehetőséget, Lili nagyon élvezte mind a négy napot, reméljük, jövőre is lesz még ilyen! :D

Miből áll a rajztábor?

Jobb agyféltekés rajzolás mindenkinek

Jobb agyféltekés rajzolás

Rajztáboraink alapját a jobb agyféltekés rajzolás módszere adja. Természetesen az adott korosztályhoz igazítva, válogatott rajzokkal és feladatokkal, könnyedebb tempóban. A célunk viszont ugyanúgy a minél élethűbb rajz, és elsősorban a módszer elsajátítása, mely egy nagyon erős alapot biztosít a későbbi rajzoláshoz, fejlődéshez. A jobb agyféltekés rajzolás módszeréről bővebben.

Beteljesült álmok

Mindenkire figyelünk

Rajztáboraink vezetője Mányoki Katalin: tapasztalt pedagógus, és már több, mint 10 éve a jobb agyféltekés rajzolás oktatója. Minden gyerekre odafigyel, és a képességeiknek illetve elszántságuknak megfelelő feladatokkal és rajzokkal látja el őket. Ennek köszönhetően sokan e négy nap alatt a felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyammal egyenértékű feladatokat végeznek, és pontosan vagy közel azonos szintre jutnak.Eredmények 3 nap alatt

Önbizalom

Már az első nap végén mindenki büszkeséggel telve mutatja be rajzait szüleinek, és nincs ez másként a többi napon sem. Mindenki hatalmas önbizalom növekedéssel térhet haza a tábor végére, mely az egész életére befolyással lehet.

Rajz alapok

Pihenünk is

Természetesen a cél nem a gyerekek lefárasztása, így a jobb agyféltekés rajztanfolyamunkhoz képest egy finomabb tempót diktálunk, minden napot egy ebédszünettel és általában két játszótéri pihenővel tarkítunk. Ez utóbbinak ad helyet az épület mellett elterülő Kerekerdő park.Eredmények 3 nap alatt

Meleg ebéd

A mindennapi meleg ebédről is gondoskodunk, ezzel is csökkentve a szülők terhét, és még élvezetesebbé téve a tábort a gyermekek számára. A meleg ebéd díja fejenként 5.900 Ft a négy napra összesen.

Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

Barátságok születnek

Számos példája volt az elmúlt években, hogy új barátságok születtek. A tábor tökéletes lehetőséget ad erre, hiszen együtt küzdenek céljuk eléréséért, együtt játszanak, ebédelnek.
Szeretnéd, ha gyermekednek része lehetne ebben az egyedülálló élményben?

Regisztráljatok most!A rajztanfolyamhoz jár még.

És ez még nem minden! A tanfolyam díjáért cserébe...

...biztosítjuk gyermeked számára a szükséges fölszerelést, melyet a tábor után megtarthatnak; utána pedig, ha szeretne még tovább fejlődni és/vagy gyakorolni örömmel látjuk jobb agyféltekés rajztanfolyamainkon is 30% kedvezménnyel.

Gyerek önarckép rjztáborunk első és utolsó napján

Információ

Tanfolyamunk díjszabása

Rajztáborunk díja: 34.900 Ft

Ha legalább 3-an egyszerre jönnek és iratkoznak be, 20% kedvezményt biztosítunk számukra. A tanfolyam díját OTP SZÉP kártyával (szabadidős alszámla) és ajándék Erzsébet utalvánnyal is fizetheted. Az ár tartalmazza a szükséges eszközök árát, melyeket a tanfolyam után meg lehet tartani és hazavinni.
Sőt! A tábor után 30% kedvezményt biztosítunk tanfolyamaink díjából.

Tanfolyamunk időpontja

Legközelebbi táboraink

  • július 01-02-03-04. 9-17h
  • július 08-09-10-11. 9-17h
  • július 22-23-24-25. 9-17h
  • július 29-30-31-01. 9-17h
  • augusztus 07-08-09-10. 9-17h
  • augusztus 12-13-14-15. 9-17h
  • augusztus 26-27-28-29. 9-17h

Naponta ebéd

Meleg ebéd

A rajztábor része minden nap a meleg ebéd, mellyel a szülők terhét igyekszünk könnyíteni. Ez a tábor díján fölül fizetendő az első napon, a négy napra összesen 5.900 Ft.

Tanfolyamunk helyszíne

Budapest: Dobos Ház

Tanfolyamainkat Budapesten, a IX. kerületben, a Tűzoltó utcai Dobos Ház irodaházban tartjuk: gyalog 3 percre a Kálvin tértől, illetve tömegközlekedéssel 5-15 percen belül a Corvin negyedtől, a Deák tértől, a Népligettől illetve a Boráros tértől.
Közvetlenül az épület mellett terül el a Kerekerdő park játszótérrel, padokkal, kosárpályával: friss levegő, mozgás, napfény.


JELENTKEZÜNK
Nagyon örültünk a lehetőségnek, Peti pedig már a következőt várja.
Önarcképek rajztáborunk első és utolsó napjáról