Gyakran ismételt kérdések

A válaszhoz kattints a kérdésre!
Kinek ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése, van-e előfeltétele?

A jobb agyféltekés rajztanfolyamot bárki, előfeltétel nélkül elvégezheti 99 éves korig. Az alsó korhatár általában 13 év, azonban már több 11-12 éves is sikeresen vett részt a jobb agyféltekés rajztanfolyamon.


A színek világa tanfolyam elvégzésének van-e előfeltétele?

Mindenképpen szükséges a stabil rajzkészség a színek világa tanfolyamhoz. Ha úgy érzed, ez már megvan, akkor gyere bátran. Ha viszont ez hiányzik vagy egy kis fölfrissítésre szorul, akkor előbb a jobb agyféltekés rajztanfolyamon kéne részt venned.


A szén rajztanfolyam elvégzésének van-e előfeltétele?

Akárcsak a színek világa tanfolyam, a szén rajztanfolyam is a jobb agyféltekés rajztanfolyam során elsajátított készségekre épül. De ha már rendelkezel megfelelő rajzkészséggel, akkor gyere bátran.


Miért csak háromnaposak a jobb agyféltekés rajztanfolyamok?

Az évek során alakult ki ez a beosztás elsősorban a rajzolók ráérése miatt, hiszen általában könnyebben tudnak három nap erejéig kiszakadni a minennapokból, mint négy napra. Ettől függetlenül a tananyag ugyanaz, csak némileg intenzívebb, de kivétel nélkül nagyon szeretik. És ha mégis kevésnek bizonyulna, és további segítségre lenne szükséged, a tanfolyam után díjmentesen vendégünk vagy még egy napra (előzetes egyeztetést követően).


Mettől meddig tart a tanfolyam?

Ez tanfolyamonként változik. Millefiori ékszerkészítő tanfolyamunk általában 5-6 órát vesz igénybe. Jobb agyféltekés valamint színek világa tanfolyamunk naponta 10-17h-ig tart; míg szén rajztanfolyamunk naponta 10-18h-ig.


Van-e napközben szünet?

Igen, tanfolyamaink során minden nap körülbelül 12-kor (a rajzolók igényétől függ) tartunk egy 50 perces ebédszünetet. Étel-ital hűtve tárolására és melegítésére van lehetőség. De az erkélyen vagy a kertben is lehet levegőzni.


Napközben milyen étkezési lehetésőgek vannak?

Többféle lehetőség áll a résztvevők rendelkezésére: pár perc sétán belül van Príma élelmiszerüzlet és Á table! bisztró, de nagyon közel van (gyalog 10 percre) az újonnan nyílt Etele pláza is számos étkezési lehetőséggel. De szintén nagyon közel van az Eleven Gusto kifőzde is. És hozott ételt is tudunk hűtve tárolni és melegíteni. Természetesen a kiszállítás is megoldható (Wolt, Foodpanda, Bolt Food, Trófea, stb.).


Hol található a tanfolyam, hogyan közelíthető meg?

Tanfolyamainkat Budapesten, a XI. kerületben, azon belül is Sasadon, a Pannonhalmi úton tartjuk: gyalog 8 percre a Kelenföld vasútállomástól (M4), illetve számos buszmegállótól 2-3 perc sétára, a Budaörsi út közelében, mégis csöndes és csupa zöld környezetben.


Van-e a helyszínen vagy annak közelében parkolási lehetőség?

Igen, az utcán lehet parkolni ingyenesen fák árnyékában.


Általában mennyien szoktak egy-egy tanfolyamon részt venni?

Tanfolyamaink maximális létszáma 3-4 fő, ez az a maximális szám, ami még ideális ahhoz, hogy mindenkire kellő idő és figyelem jusson a tanfolyam során.


Mennyibe kerül a tanfolyam? Van-e kedvezmény? Hogyan tudok fizetni?

Tanfolyamaink díjszabásáról, aktuális kedvezményekről és fizetési lehetőségekről.


Hogyan adhatom le jelentkezésemet a tanfolyamra?

Jelentkezésedet többféleképpen is leadhatod. Kitöltheted online jelentkezési ívünket, írhatsz nekünk e-mailt az info@qreativiti.hu címre, hívhatsz telefonon a 06 [30] 543 5157 számon, vagy kérhetsz visszahívást is.


Kell-e hozni valamit a tanfolyamra?

Nem. A napközbeni étkezésen kívül mindenről gondoskodunk, így a felszerelésről is, melynek árát a tanfolyamok díja magában foglalja. A tanfolyam során használt eszközöket természetesen megtarthatod.


Barátomat, rokonomat szeretném a tanfolyammal megajándékozni.

Erre tökéletes megoldást nyújt ajándékutalványunk, melyet tetszőleges címletben kínálunk. Az utalvány ellenértékét elegendő a kézhezvételt követően kifizetned. Az utalványt barátod, rokonod a kiállítástól számított egy éven belül bármelyik, itt meghirdetett tanfolyamon felhasználhatja. Ajándékutalványainkról bővebb információ és rendelés.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Kérj visszahívást!
Add meg neved és telefonszámod, s 24 órán belül visszahívunk!
Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.
Hogyan szólíthatunk?
Telefonszámod:
Mennyi 15 meg 6?