Gyakran ismételt kérdések

A válaszhoz kattints a kérdésre!

Kedves rajzolnivágyók!

A jelenleg kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel döntöttünk úgy a ti és a saját egészségünk érdekében, hogy tanfolyamainkat fölfüggesztjük. Természetesen amilyen hamar csak lehet, ismét belevágunk újult erővel, új ötletekkel. Téged is várunk sok szeretettel! Addig is örömmel válaszolunk kérdéseitekre, és jelezheted részvételi szándékod a jelentkezési ív kitöltésével.

Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk! #maradjotthon

Kérdésed van? Szívesen válaszolunk. Kérjél visszahívást. Add meg neved és telefonszámod, s 24 órán belül visszahívunk!
Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.
Hogyan szólíthatunk?
Telefonszámod:
Mennyi 15 meg 6?
 
Kinek ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése, van-e előfeltétele?

A jobb agyféltekés rajztanfolyamot bárki, előfeltétel nélkül elvégezheti 99 éves korig. Az alsó korhatár általában 13 év, azonban már több 11-12 éves is sikeresen vett részt a jobb agyféltekés rajztanfolyamon.


A színek világa tanfolyam elvégzésének van-e előfeltétele?

Igen, a tanfolyam a jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam során elsajátított készségeken alapszik.


A szén rajztanfolyam elvégzésének van-e előfeltétele?

Igen, a tanfolyam, akárcsak a színek világa tanfolyam, a jobb agyféltekés rajztanfolyam során elsajátított készségekre épül.


Miért csak háromnaposak a jobb agyféltekés rajztanfolyamok?

Rajztanfolyamaink többsége valóban háromnapos, viszont tartunk négynapos rajztanfolyamokat is. A kettő között jelentös különbség nincsen, mindkettő 24 órás, és a tananyag is ugyanaz. A háromnapos tanfolyamok bevezetésére elsősorban azért került sor, mert legtöbben nehezen szabadítanak fel 4 napot.


Mettől meddig tart a tanfolyam?

Ez tanfolyamonként változik. Millefiori ékszerkészítő tanfolyamunk általában 5-6 órát vesz igénybe. Jobb agyféltekés valamint színek világa tanfolyamunk 24 órás: 3 napos esetén 9-17h, 4 napos esetén 10-16h; míg szén rajztanfolyamunk nagyjából 16 óra: 2 nap 9-17h.


Van-e napközben szünet?

Igen, tanfolyamaink során minden nap körülbelül 12-kor tartunk egy 50 perces ebédszünetet.


Napközben milyen étkezési lehetésőgek vannak?

Többféle lehetőség áll a résztvevők rendelkezésére. Csupán pár perc sétára ezek mindegyike föllelhető: bisztró (közvetlenül az utca túloldalán), kifőzde, étterem, étkezde, sushi, fagylaltozó, cukrászda és Tesco. Természetesen a kiszállítás is megoldható (a netpincér oldaláról közel 200 hely érhető el).


Hol található a tanfolyam, hogyan közelíthető meg?

Tanfolyamainkat Budapesten, a IX. kerületben, a Tűzoltó utca 59. szám alatt található Dobos Ház irodaházban tartjuk. Térkép tanfolyamainkhoz.


Van-e a helyszínen, vagy annak közelében parkolási lehetőség?

Igen, az utcán lehet parkolni.


Általában mennyien szoktak egy-egy tanfolyamon részt venni?

Körülbelül 5-6 fő szokott részt venni tanfolyamainkon. Ez a legideálisabb létszám, hiszen így mindenkivel többet tudunk foglalkozni, mindenkire több figyelem jut. A maximális létszám egy-egy tanfolyamon 6-7 fő.


Mennyibe kerül a tanfolyam? Van-e kedvezmény? Hogyan tudok fizetni?

Tanfolyamaink díjszabásáról, aktuális kedvezményekről és fizetési lehetőségekről.


SZÉP kártyával kapcsolatos kérdések.

Az OTP által kibocsátott SZÉP kártyákat tudjuk elfogadni. A tanfolyamokat és az ajándékutalványokat a szabadidős, más néven rekreációs alszámláról tudod fizetni. A Széchenyi pihenőkártyával történő fizetés feltételeiről bővebb tájékoztatást az OTP oldalán találsz: szepkartya.otpportalok.hu.


Hogyan adhatom le jelentkezésemet a tanfolyamra?

Jelentkezésedet többféleképpen is leadhatod. Kitöltheted online jelentkezési ívünket, írhatsz nekünk e-mailt az info@qreativiti.hu címre, hívhatsz telefonon a 06 [30] 543 5157 számon, vagy kérhetsz visszahívást is.


Kell-e hozni valamit a tanfolyamra?

Nem. A napközbeni étkezésen kívül mindenről gondoskodunk, így a felszerelésről is, melynek árát a tanfolyamok díja magában foglalja. A tanfolyam során használt eszközöket természetesen megtarthatod.


Barátomat, rokonomat szeretném a tanfolyammal megajándékozni.

Erre tökéletes megoldást nyújt ajándékutalványunk, melyet tetszőleges címletben kínálunk. Az utalvány ellenértékét elegendő a kézhezvételt követően kifizetned. Az utalványt barátod, rokonod a kiállítástól számított egy éven belül bármelyik, itt meghirdetett tanfolyamon felhasználhatja. Ajándékutalványainkról bővebb információ és rendelés.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Kérj visszahívást!