Gyakran ismételt kérdések

A válaszhoz kattints a kérdésre!
Kinek ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése, van-e előfeltétele?

A jobb agyféltekés rajztanfolyamot bárki, előfeltétel nélkül elvégezheti 99 éves korig. Az alsó korhatár általában 13 év, azonban már több 11-12 éves is sikeresen vett részt a jobb agyféltekés rajztanfolyamon.


A színek világa tanfolyam elvégzésének van-e előfeltétele?

Igen, a tanfolyam a jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam során elsajátított készségeken alapszik.


A szén rajztanfolyam elvégzésének van-e előfeltétele?

Igen, a tanfolyam, akárcsak a színek világa tanfolyam, a jobb agyféltekés rajztanfolyam során elsajátított készségekre épül.


Miért csak háromnaposak a jobb agyféltekés rajztanfolyamok?

Rajztanfolyamaink többsége valóban háromnapos, viszont tartunk négynapos rajztanfolyamokat is. A kettő között jelentös különbség nincsen, mindkettő 24 órás, és a tananyag is ugyanaz. A háromnapos tanfolyamok bevezetésére elsősorban azért került sor, mert legtöbben nehezen szabadítanak fel 4 napot.


Mettől meddig tart a tanfolyam?

Ez tanfolyamonként változik. Millefiori ékszerkészítő tanfolyamunk általában 5-6 órát vesz igénybe. Jobb agyféltekés valamint színek világa tanfolyamunk 24 órás: 3 napos esetén 9-17h, 4 napos esetén 10-16h; míg szén rajztanfolyamunk nagyjából 16 óra: 2 nap 9-17h.


Van-e napközben szünet?

Igen, tanfolyamaink során minden nap körülbelül 12-kor tartunk egy 50 perces ebédszünetet.


Napközben milyen étkezési lehetésőgek vannak?

Többféle lehetőség áll a résztvevők rendelkezésére. Csupán 1 percre a tanfolyam helyszínétől található egy kínai étterem, egy McDonald's és a PizzaForte pizzéria, valamint a DonPepe étterem díjmentesen szállítja házhoz a rendelést (és más házhoz szállító éttermek kínálata is elérhető). Természetesen otthonról is lehet akár hideg, akár meleg ételt hozni, melyet helyben fel tudunk melegíteni.


Hol található a tanfolyam, hogyan közelíthető meg?

Tanfolyamainkat Budapesten, a XIV. kerületben, az Egressy út 73. alatt tartjuk. Térkép tanfolyamainkhoz.


Van-e a helyszínen, vagy annak közelében parkolási lehetőség?

Igen, a tanfolyam közvetlen közelében ingyenes parkolási lehetőség áll a résztvevők rendelkezésére.


Általában mennyien szoktak egy-egy tanfolyamon részt venni?

Körülbelül 6-7 fő szokott részt venni tanfolyamainkon. Ez a legideálisabb létszám, hiszen így mindenkivel többet tudunk foglalkozni, mindenkire több figyelem jut. A maximális létszám egy-egy tanfolyamon 10 fő.


Mennyibe kerül a tanfolyam? Van-e kedvezmény? Hogyan tudok fizetni?

Tanfolyamaink díjszabásáról, aktuális kedvezményekről és fizetési lehetőségekről.


SZÉP kártyával kapcsolatos kérdések.

Az OTP által kibocsátott SZÉP kártyákat tudjuk elfogadni. A tanfolyamokat és az ajándékutalványokat a szabadidős, más néven rekreációs alszámláról tudod fizetni. A Széchenyi pihenőkártyával történő fizetés feltételeiről bővebb tájékoztatást az OTP oldalán találsz: otpszepkartya.hu.


Hogyan adhatom le jelentkezésemet a tanfolyamra?

Jelentkezésedet többféleképpen is leadhatod. Kitöltheted online jelentkezési ívünket, írhatsz nekünk e-mailt az info@qreativiti.hu címre, hívhatsz telefonon a 06 [30] 543 5157 számon, vagy kérhetsz visszahívást is.


Kell-e hozni valamit a tanfolyamra?

Nem. A napközbeni étkezésen kívül mindenről gondoskodunk, így a felszerelésről is, melynek árát a tanfolyamok díja magában foglalja. A tanfolyam során használt eszközöket természetesen megtarthatod.


Barátomat, rokonomat szeretném a tanfolyammal megajándékozni.

Erre tökéletes megoldást nyújt ajándékutalványunk, melyet tetszőleges címletben kínálunk. Az utalvány ellenértékét elegendő a kézhezvételt követően kifizetned. Az utalványt barátod, rokonod a kiállítástól számított egy éven belül bármelyik, itt meghirdetett tanfolyamon felhasználhatja. Ajándékutalványainkról bővebb információ és rendelés.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Kérj visszahívást!
Add meg neved és telefonszámod, s 24 órán belül visszahívunk!
Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.
Hogyan szólíthatunk?
Telefonszámod:
Mennyi 15 meg 6?