Gyakran ismételt kérdések

A válaszhoz kattints a kérdésre!

30% last minute kedvezmény!
Idén 10 évesek lettünk, itt az ideje a megújulásnak: tanfolyamainkat már a Dobos Ház légkondicionált tantermében tartjuk.

Last minute akciónk keretében, ha július 28-ig befizeted a nyári ifjúsági rajztábor díját, 30% kedvezményben részesülsz! Ne hagyjátok ki ezt az évek óta nagysikerű élményt! Júliustól már az új helyszínen várjuk a rajzolni vágyó fiatalságot: négy napos tábor gyerekeknek és fiataloknak a jobb agyféltekés rajzolással a főszerepben: rajzolás, meleg ebéd, játék (naponta 9-17h).

Jobb agyféltekés rajzolás legközelebb: július 26-27-28. 9-17h.
Rajztábor legközelebb: július 29-30-31-01. 9-17h.
Sok szeretettel várunk: IX. Tűzoltó utca 59. Dobos Ház.

Kinek ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése, van-e előfeltétele?

A jobb agyféltekés rajztanfolyamot bárki, előfeltétel nélkül elvégezheti 99 éves korig. Az alsó korhatár általában 13 év, azonban már több 11-12 éves is sikeresen vett részt a jobb agyféltekés rajztanfolyamon.


A színek világa tanfolyam elvégzésének van-e előfeltétele?

Igen, a tanfolyam a jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam során elsajátított készségeken alapszik.


A szén rajztanfolyam elvégzésének van-e előfeltétele?

Igen, a tanfolyam, akárcsak a színek világa tanfolyam, a jobb agyféltekés rajztanfolyam során elsajátított készségekre épül.


Miért csak háromnaposak a jobb agyféltekés rajztanfolyamok?

Rajztanfolyamaink többsége valóban háromnapos, viszont tartunk négynapos rajztanfolyamokat is. A kettő között jelentös különbség nincsen, mindkettő 24 órás, és a tananyag is ugyanaz. A háromnapos tanfolyamok bevezetésére elsősorban azért került sor, mert legtöbben nehezen szabadítanak fel 4 napot.


Mettől meddig tart a tanfolyam?

Ez tanfolyamonként változik. Millefiori ékszerkészítő tanfolyamunk általában 5-6 órát vesz igénybe. Jobb agyféltekés valamint színek világa tanfolyamunk 24 órás: 3 napos esetén 9-17h, 4 napos esetén 10-16h; míg szén rajztanfolyamunk nagyjából 16 óra: 2 nap 9-17h.


Van-e napközben szünet?

Igen, tanfolyamaink során minden nap körülbelül 12-kor tartunk egy 50 perces ebédszünetet.


Napközben milyen étkezési lehetésőgek vannak?

Többféle lehetőség áll a résztvevők rendelkezésére. Csupán pár perc sétára ezek mindegyike föllelhető: bisztró (közvetlenül az utca túloldalán), kifőzde, étterem, étkezde, sushi, fagylaltozó, cukrászda és Tesco. Természetesen a kiszállítás is megoldható (a netpincér oldaláról közel 200 hely érhető el).


Hol található a tanfolyam, hogyan közelíthető meg?

Tanfolyamainkat Budapesten, a IX. kerületben, a Tűzoltó utca 59. szám alatt található Dobos Ház irodaházban tartjuk. Térkép tanfolyamainkhoz.


Van-e a helyszínen, vagy annak közelében parkolási lehetőség?

Igen, az utcán lehet parkolni.


Általában mennyien szoktak egy-egy tanfolyamon részt venni?

Körülbelül 6-7 fő szokott részt venni tanfolyamainkon. Ez a legideálisabb létszám, hiszen így mindenkivel többet tudunk foglalkozni, mindenkire több figyelem jut. A maximális létszám egy-egy tanfolyamon 10 fő.


Mennyibe kerül a tanfolyam? Van-e kedvezmény? Hogyan tudok fizetni?

Tanfolyamaink díjszabásáról, aktuális kedvezményekről és fizetési lehetőségekről.


SZÉP kártyával kapcsolatos kérdések.

Az OTP által kibocsátott SZÉP kártyákat tudjuk elfogadni. A tanfolyamokat és az ajándékutalványokat a szabadidős, más néven rekreációs alszámláról tudod fizetni. A Széchenyi pihenőkártyával történő fizetés feltételeiről bővebb tájékoztatást az OTP oldalán találsz: otpszepkartya.hu.


Hogyan adhatom le jelentkezésemet a tanfolyamra?

Jelentkezésedet többféleképpen is leadhatod. Kitöltheted online jelentkezési ívünket, írhatsz nekünk e-mailt az info@qreativiti.hu címre, hívhatsz telefonon a 06 [30] 543 5157 számon, vagy kérhetsz visszahívást is.


Kell-e hozni valamit a tanfolyamra?

Nem. A napközbeni étkezésen kívül mindenről gondoskodunk, így a felszerelésről is, melynek árát a tanfolyamok díja magában foglalja. A tanfolyam során használt eszközöket természetesen megtarthatod.


Barátomat, rokonomat szeretném a tanfolyammal megajándékozni.

Erre tökéletes megoldást nyújt ajándékutalványunk, melyet tetszőleges címletben kínálunk. Az utalvány ellenértékét elegendő a kézhezvételt követően kifizetned. Az utalványt barátod, rokonod a kiállítástól számított egy éven belül bármelyik, itt meghirdetett tanfolyamon felhasználhatja. Ajándékutalványainkról bővebb információ és rendelés.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Kérj visszahívást!
Add meg neved és telefonszámod, s 24 órán belül visszahívunk!
Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.
Hogyan szólíthatunk?
Telefonszámod:
Mennyi 15 meg 6?