Ifjúsági rajztáborok a tanítási szünetekben

Jobb agyféltekés rajzolás, meleg ebéd, játék egész nap
Légkondicionált tanterem!


A rajzolás élménye ajándékba -30% kedvezménnyel!

A kezedbe adjuk a tökéletes Valentin napi ajándékot!
Ajándékutalvány rajztanfolyamainkra most -30% kedvezménnyel! Csak február 14-ig!
Siess, le ne maradj róla! A jobb agyféltekés rajztanfolyam így 34.900 Ft helyett most csak 23.900 Ft.

Rendeld meg minél hamarabb! Ingyenes szállítás, 1 éven belül fölhasználható.
Tanfolyamainkat új helyszínen, a XI. kerületben, Sasadon, csöndes, zöld környezetben tartjuk.
Az ajánlat 2023. február 14-ig érvényes, más kedvezménnyel össze nem vonható.


Önarckép a táborról

Vége a sulinak?

Vagy csak jön az őszi/tavaszi szünet? A gyerek pedig egész nap csak a gép előtt, folyton csak a telefon képernyőjébe merülve. Ismerős, ugye? Hát nem sokkal jobb lenne ezt az időt hasznosan eltölteni? Négy napos rajztáboraink erre tökéletes megoldást nyújtanak. Az elmúlt évek táborai rendre teltházas létszámmal zajlottak, sőt visszatérők is vannak.

Legközelebb indul:

 • hamarosan
 • .

  Jelentkezz még most, hogy biztosítsd gyermeked számára a helyet!

  Regisztrálj táborra.
  Részletes információ.

  Köszönjük a lehetőséget, Lili nagyon élvezte mind a négy napot, reméljük, jövőre is lesz még ilyen! :D

  Miből áll a rajztábor?

  Jobb agyféltekés rajzolás mindenkinek

  Jobb agyféltekés rajzolás

  Rajztáboraink alapját a jobb agyféltekés rajzolás módszere adja. Természetesen az adott korosztályhoz igazítva, válogatott rajzokkal és feladatokkal, könnyedebb tempóban. A célunk viszont ugyanúgy a minél élethűbb rajz, és elsősorban a módszer elsajátítása, mely egy nagyon erős alapot biztosít a későbbi rajzoláshoz, fejlődéshez. A jobb agyféltekés rajzolás módszeréről bővebben.

  Beteljesült álmok

  Mindenkire figyelünk

  Rajztáboraink vezetője Mányoki Katalin: tapasztalt pedagógus, és már több, mint 10 éve a jobb agyféltekés rajzolás oktatója. Minden gyerekre odafigyel, és a képességeiknek illetve elszántságuknak megfelelő feladatokkal és rajzokkal látja el őket. Ennek köszönhetően sokan e négy nap alatt a felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyammal egyenértékű feladatokat végeznek, és pontosan vagy közel azonos szintre jutnak.  Eredmények 3 nap alatt

  Önbizalom

  Már az első nap végén mindenki büszkeséggel telve mutatja be rajzait szüleinek, és nincs ez másként a többi napon sem. Mindenki hatalmas önbizalom növekedéssel térhet haza a tábor végére, mely az egész életére befolyással lehet.

  Rajz alapok

  Pihenünk is

  Természetesen a cél nem a gyerekek lefárasztása, így a jobb agyféltekés rajztanfolyamunkhoz képest egy finomabb tempót diktálunk, minden napot egy ebédszünettel és általában két játszótéri pihenővel tarkítunk.  Eredmények 3 nap alatt

  Meleg ebéd

  A mindennapi meleg ebédről is gondoskodunk, ezzel is csökkentve a szülők terhét, és még élvezetesebbé téve a tábort a gyermekek számára. A meleg ebéd díja fejenként 5.900 Ft a négy napra összesen.

  Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

  Barátságok születnek

  Számos példája volt az elmúlt években, hogy új barátságok születtek. A tábor tökéletes lehetőséget ad erre, hiszen együtt küzdenek céljuk eléréséért, együtt játszanak, ebédelnek.
  Szeretnéd, ha gyermekednek része lehetne ebben az egyedülálló élményben?

  Regisztráljatok most!  A rajztanfolyamhoz jár még.

  És ez még nem minden! A tanfolyam díjáért cserébe...

  ...biztosítjuk gyermeked számára a szükséges fölszerelést, melyet a tábor után megtarthatnak; utána pedig, ha szeretne még tovább fejlődni és/vagy gyakorolni örömmel látjuk jobb agyféltekés rajztanfolyamainkon is.

  Gyerek önarckép rjztáborunk első és utolsó napján

  Információ

  Tanfolyamunk díjszabása

  Rajztáborunk díja: 37.900 Ft

  Ha legalább 3-an egyszerre jönnek és iratkoznak be, 20% kedvezményt biztosítunk számukra. Az ár tartalmazza a szükséges eszközök árát, melyeket a tanfolyam után meg lehet tartani és hazavinni.

  Tanfolyamunk időpontja

  Legközelebbi táboraink

  • hamarosan

  Naponta ebéd

  Meleg ebéd

  A rajztábor része minden nap a meleg ebéd, mellyel a szülők terhét igyekszünk könnyíteni. Ez a tábor díján fölül fizetendő az első napon, a négy napra összesen 5.900 Ft.

  Tanfolyamunk helyszíne

  Várunk a budai oldalon

  Tanfolyamainkat Budapesten, a XI. kerületben, a Pannonhalmi úton tartjuk: gyalog 8 percre a Kelenföld vasútállomástól (M4), illetve számos buszmegállótól 2-3 perc sétára, a Budaörsi út közelében, mégis csöndes környezetben.


  JELENTKEZÜNK
  Nagyon örültünk a lehetőségnek, Peti pedig már a következőt várja.
  Önarcképek rajztáborunk első és utolsó napjáról