Jobb agyféltekés rajzolás

Pálcika emberből élethű portré 3 nap alatt
SZÉP kártya elfogadóhely

Önarcképek jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamunkról

Régi álmod rajzolni?

A jobb agyféltekés rajzolás módszerével mi most megtanítunk. Méghozzá mindössze 3 nap alatt! Hihetetlenül hangzik, ugye?! Pedig nem az, ugyanis mindenkiben megvan a rajzolás képessége, csak nem mindenki tudja használni.

Tedd próbára magadat és a módszert! Jelentkezz rendszeresen induló jobb agyféltekés rajztanfolyamunkra. Legközelebbi indul:

 • megbeszélés szerint (keress telefonon)
 • .

  Légy részese ennek az egyedülálló élménynek, és váltsd valóra álmodat!

  Jelentkezz most.
  Részletes információ.

  Önarcképek jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamunkról

  Csak egy "egyszerű" feladat

  Jobb agyféltekés rajztanfolyamaink minden esetben egy "roppant egyszerű" feladattal kezdődnek: rajzold meg saját önarcképedet. Ezt a résztvevők 99 százaléka csak nagyon félve, szinte "teljes titokban" teszi csak meg, a végén viszont, mikor már elkészültünk a "remekművekkel", mindenki jókat nevet a saját és a másik alkotásán. S hogy ez mire jó, miért van rá szükség? Hogy a harmadik napon össze tudd hasonlítani ezt és a végén készített önarcképed, lásd, honnan indultál és hova jutottál. Egy ilyen összehasonlítást láthatsz itt is, valamint még nagyon sokat a galériában. Azt már talán mondanunk sem kell, hogy a különbség döbbenetes.

  Irány a galéria!
  Ez a három nap csodálatos volt.
  Biztosan sokszor mondták már ezt, de így igaz. Nagyon köszönöm! Ilcsi

  Miért népszerű?

  Jobb agyféltekés rajzolás mindenkinek

  Mert mindenki el tudja sajátítani.

  A módszer alapja, hogy átkapcsoljunk az úgynevezett jobb agyféltekés módba. Erre pedig a megfelelő feladatok segítségével bárki képes. A rajztanfolyam során pontosan ilyen feladatokkal dolgozunk, hogy az utolsó, harmadik napon már élethű portrékat készíthessünk.

  Beteljesült álmok

  Mert sokak régi álma válik valóra.

  Sokak régi (gyerekkori, fiatalkori) álma, hogy tudjon rajzolni. Ez a jobb agyféltekés rajzolással valóra is váltható akár 99 évesen is. Tanfolyamainkon a tizenévestől a legidősebbekig már minden korosztály megfordult.  Eredmények 3 nap alatt

  Mert gyors, nagyon gyors!

  A módszer többek között azért is tett szert nagy népszerűségre, mert nem kellenek hozzá sem évek, sem hónapok, de még csak hetek sem. Csupán 3 nap! Segítségünkkel három nap alatt elérheted célodat. S ha a későbbiekben is szükséged lenne némi támogatásra, bátran megkereshetsz minket.

  Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

  Mert az eredmény döbbenetes.

  Azok, akik már elvégezték a tanfolyamot, pontosan tudják, mire gondolunk. Nézd meg a résztvevők első és utolsó napi önarcképét, s Te is látni fogod, mire gondolunk! Sokak első rajza még csak egy "pont-pont-vesszőcske", a tanfolyamon készített utolsó rajza viszont már egy élethű portré.


  Segítünk a döntésben. Kattints!

  Garanciát vállalunk.

  Garanciát vállalunk!

  Hiszünk a jobb agyféltekés rajzolás módszerében, hiszünk a sikeredben. Ezért garanciát is vállalunk! Így tehát, ha rajztanfolyamunk végén mégis úgy találod első és harmadik napi önarcképedet összehasonlítva, hogy nem fejlődött kellő mértékben rajztudásod, szinte alig van különbség a két rajz között, annak ellenére, hogy követted a 3 nap alatt az utasításokat és útmutatásunkat, díjmentesen meghívunk egy újabb tanfolyamra, vagy pedig kérésedre visszafizetjük a befizetett összeget.


  Edith Piaf portré rajz
  Grafit rajz: Edith Piaf
  Szén rajz egy női modellről
  Szén rajz: női modell
  Tim Howard portré
  Grafit rajz: Tim Howard
  • Szávay Ágnes önarcképes a jobb agyféltekés rajztanfolyamról
  • Csipes Tamara önarcképe a jobb agyféltekés rajztanfolyamról

  Nagy örömünkre szolgál, hogy jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat választotta Szávay Ágnes, többszörös WTA-győztes teniszező, valamint Csipes Tamara, világ- és Európa-bajnok kajakozó. És rajtuk kívül még több százan. Te se maradj ki!

  Én is jelentkezek.

  Szeretnéd megajándékozni szerettedet a jobb agyféltekés rajzolás élményével? Páratlan lehetőség, tökéletes meglepetés tanfolyamainkra szóló ajándékutalványunk, mely a kiállítástól számítva egy évig érvényes, átruházható, tetszőleges összegben kérhető.

  Ide vele!

  Mit kapsz a jobb agyféltekés rajztanfolyamon?

  Jobb agyféltekés rajzolás mindenkinek

  Megtanulsz élethű portrét rajzolni.

  Eleinte fénykép alapján: önarcképed, család, barátok, híres emberek, stb. Utána jöhet bármi, gondot okozni nem fog. Minddel le fogod nyűgözni ismerőseidet. Egy kis gyakorlás után viszont élő modell alapján is képes leszel lenyűgöző portrét rajzolni. Ebben is örömmel segítünk.

  Beteljesült álmok

  Megtanulsz figyelni!

  Látásmódod óriási fejlődésen megy át: olyan apró részleteket is meglátsz majd, amit régen észre sem vettél. A tanfolyam után másképp fogod vizsgálni a látottakat, az eddigieknél alaposabban. A hangsúly a lényegen lesz. Egy új világ tárul eléd!  Eredmények 3 nap alatt

  Éned is fejlődni fog.

  Nagy mértékben fog fejlődni a türelemre és kitartásra való képességed. A problémákhoz is másképp állsz hozzá ezentúl, és nem utolsósorban: határozottan és feltűnő módon megnő az önbizalmad.

  Rajz alapok

  Megismertetünk a rajzolás alapjaival.

  A fények és árnyékok egymásra gyakorolt hatása, a tárgy kiemelésében játszott szerepe, terek, arányok, stb. Mindegyikkel megismertetünk a szebbnél-szebb rajzok érdekében. Szó lesz többek között a ceruzákról (puhát vagy keményet, mikor milyet), a radírokról (típus, használat, mikor hogy), stb. Mindenről, amire szükséged lehet. Ezektől többé nem idegenkedsz.  Eredmények 3 nap alatt

  Legyőzöd korlátaidat!

  A jobb agyféltekés rajzolás módszerének segítségével megszabadulsz azoktól az évek alatt kiépült és mélyen berögzült (óvoda, iskola, stb.) sablonoktól, melyek csak hátráltatnak a rajzolásban. Ezentúl tényleg azt fogod lerajzolni, amit látsz!

  Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

  Sikerélményt!

  A tanfolyam során a résztvevők egymás bíztatásából merítenek erőt, együtt élik át a sikert, ami nem marad el sohasem. Az élmény, amit a folyamatos haladás, s végül az élethű portré rajzolása jelent, kihagyhatatlan és leírhatatlan. Éld át Te is, várunk szeretettel!  Szeretnéd mindezt Te is elsajátítani, átélni? Szeretnél részt venni rajztanfolyamunkon?

  Jelentkezz most!


  A rajztanfolyamhoz jár még.

  És ez még nem minden! A tanfolyam díjáért cserébe...

  ...biztosítjuk számodra a szükséges felszerelést: minőségi eszközöket; a rajztanfolyam után is szívesen segítünk, akár személyesen is, örömmel látunk később is; valamint 30% kedvezményt adunk további tanfolyamaink díjából.  Mosómedvéről készült szén rajz
  Szén rajz: mosómedve
  Balerina portré rajza
  Grafit rajz: balerina

  Információ

  Tanfolyamunk díjszabása

  Tanfolyamunk díja: 25.000 Ft

  Diákok, pedagógusok és nyugdíjasok számára 10%, csoportoknak (min. 3 fő) 20% kedvezményt biztosítunk. A tanfolyam díját OTP SZÉP kártyával (szabadidős alszámla) és ajándék Erzsébet utalvánnyal is fizetheted. Az ár tartalmazza a szükséges eszközök árát, melyeket a tanfolyam után megtarthatsz és hazavihetsz magaddal.

  Tanfolyamunk helyszíne

  Tehát a tanfolyam díjáért

  részt vehetsz 3 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon, megkapod a szükséges felszerelést (ceruzák, radírok, hegyező, vonalzó, tok, dosszié, lapok), 30% kedvezményben részesülsz további tanfolyamaink díjából, valamint hogy a későbbiekben se maradj egyedül, bármikor szívesen segítünk, sőt teljesen díjmentesen részt vehetsz még egy extra napon.

  Tanfolyamunk időpontja

  Legközelebbi tanfolyamaink

  Tanfolyamunk helyszíne

  Válassz minket, ha

  valódi eredményre vezető tanfolyamon szeretnél részt venni (mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a korábbi résztvevők rajzai, fejlődése); szeretnél személyes, azonnali segítséget kapni, ha elakadsz; szeretnéd az idődet hasznosan eltölteni.

  Tanfolyamunk helyszíne

  Budapest XIV. Egressy út

  Tanfolyamainkat az Egressy út és a Nagy Lajos király útja sarkán tartjuk. Könnyen és gyorsan megközelíthető, csupán 5 perc autóval az Örs Vezér tértől vagy a Stadionoktól, valamint ugyaninnen 10 perc tömegközlekedéssel.


  JELENTKEZEK
  Gyerekkoromban eltűnt álmom váltottátok valóra!
  Köszönöm! ...Örökre megváltozott az életem! Emese

  A módszer

  A módszer kidolgozásának alapjául elsősorban a tapasztalat szolgált. Megfigyelhető, hogy amikor például valaki egy emberi arcot akar lerajzolni, akkor ahelyett, hogy lemásolná az előtte lévőt, az emlékezetében eltároltakra építkezve rajzol meg egyet. Ez viszont egyáltalán nem hasonlít a modell arcára, mint ahogy azt a tanfolyamainkon készült első napi önarcképek is mutatják. Ilyenkor az évek során elraktározott sémákat használva rajzolja le az illető az orrot, a szájat, a szemet, stb., de nem azt, amit valójában lát. És pontosan ez a jobb agyféltekés rajzolás módszerének alapja: rajzoljuk azt, amit látunk!

  A kiindulópont az volt, hogy sokkal jobban sikerültek azok a rajzok, melyeket valami ismeretlenről kellett elkészíteni, nem pedig valami ismertről. Erre jó példa a rajztanfolyam során is alkalmazott egyik gyakorlat, amikor egy képet kell lemásolni. A nehézség vagy éppen könnyebbség a feladatban az, hogy a képet fejjel lefelé fordítva kell lerajzolni. Így ugyanis nem egyértelmű, hogy pontosan mit is rajzolunk, és így nem az emlékeink közt elraktározott sémákat vesszük elő, hanem azt rajzoljuk, amit látunk. A végeredmény meglepő.

  Kíváncsi vagy a végeredményre? Te is kipróbálnád?

  Jelentkezz tanfolyamunkra!

  Tényleg egy új világ tárult elém - pont ahogy ígértétek! :)
  Imádok rajzolni, alig tudom letenni a ceruzát. Köszönöm! Bogi

  A jobb agyféltekés rajzolás célja

  A jobb agyféltekés rajzolás módszerének kidolgozásában nagy segítséget jelentett az agykutatás gyors és jelentős fejlődése. Mint az a nevében is benne van, a rajzolás során célunk, hogy a jobb agyféltekénk vegye át az irányítást. Ugyanis a mindennapok során legtöbben elsősorban bal agyféltekénket használjuk. Így van ez akkor is, amikor rajzolni próbálunk.

  És ez a gond! A bal agyfélteke nem a művészetért, nem a kreativitásért felel, hanem a logikáért, a tapasztalatokért, azok elraktározásáért. Művészi énünket jobb agyféltekénknek köszönhetjük. Tehát a bal helyett a jobb agyféltekénket kell előtérbe hozni, "bekapcsolni". Elsősorban erre szolgálnak a jobb agyféltekés rajztanfolyam során elvégzett gyakorlatok, feladatok. Tehát a cél a jobb agyfélteke erőteljesebb használata.

  • Jobb agyféltekés rajzolással készült önarckép
  • Rajztanfolyamunk résztvevőjének önarcképe az első és harmadik napon
  • Önarckép a jobb agyféltekés rajztanfolyam első és harmadik napjáról

  Segítünk a döntésben.
  Bevallom, volt egy-két nehezebb pontja is a három napnak, de hála a biztatásodnak és segítségednek nem adtam fel, és a végén úgy rajzoltam meg az önarcképemet, ahogyan azt álmomban sem mertem volna gondolni. Igazán köszönöm! Juli

  És a rajztanfolyam után?

  A jobb agyféltekés rajzolás egy módszer, ami nem korlátozódik a tanfolyam 3 napjára. Sokszor kapunk tanfolyamunk korábbi résztvevőitől jobbnál-jobb rajzokat a legkülönbözőbb témákban. Mind azt bizonyítják, hogy gyakorlással és türelemmel a tanfolyam során felszínre hozott rajzkészséget nem csak használni lehet, de tovább fejleszteni is. Ehhez mi is segítséget nyújtunk: jobb agyféltekés rajztanfolyamunk után örömmel segítünk a későbbiekben is, akár személyesen is. Szeretettel várunk későbbi tanfolyamainkon is, ha úgy érzed, egy kis útmutatásra van szükséged.

  A jobb agyféltekés rajzolás nem csak a grafitról szól

  Sok szeretettel várunk színek világa festés- és rajztanfolyamunkon is: feltárjuk előtted a színek varázslatos világát, bemutatjuk a különböző technikákat, úgymint színes ceruza, pasztell, akvarell és akril. Ha pedig mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen lehet grafit helyett szénnel rajzolni, mi a kettő közti különbség, miként kell másként bánni a szénnel, akkor válaszd kétnapos szén rajztanfolyamunkat!

  És ne feledd: ezen tanfolyamok díjából 30% kedvezményt biztosítunk számodra, ha már elvégezted jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat.

  A módszer elsajátítása előtt és után készült önarckép

  A rajztanfolyam után készült képek közül néhány

  Virágról készült színes akril festmény
  Színes akril: virág
  Férfi jobb agyféltekés portré rajza
  Grafit: férfi portré
  Tengerparti kertkapuról készült színes akril festmény
  Színes akril: kapu