Miért válassz minket?

Segítünk a döntésben!
Jobb agyféltekés rajzolás mindenkinek

A világ minden tájáról választották már tanfolyamainkat.

Nem csak Budapestről, hanem vidékről is (Vác, Pécs, Gyöngyös, Szeged, stb.) és külföldről is (Anglia, Ausztria, Németország, stb.) érkeztek már hozzánk.

Tapasztalat és rutin

Sokéves tapasztalat.

Tanfolyamunk vezetője, Mányoki Katalin (bemutatkozás) sokéves pedagógusi és rajztanítási gyakorlattal rendelkezik. Az elmúlt évek során többek között a jobb agyféltekés rajzolás módszerének oktatása terén is rengeteg tapasztalatra tett szert.Eredmények 3 nap alatt

Mindenki sikeresen végezte el tanfolyamainkat.

Erről árulkodnak az alkotások is: első és utolsó napi önarcképek (a különbség döbbenetes), portrék színészekről, énekesekről, sportolókról, festmények és sok más grafit illetve szén rajz, valamint millefiori ékszerek.

Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

Tanfolyamaink résztvevői elégedetten és boldogan mentek haza.

Ezt támasztja alá a sok-sok emlékkönyvi bejegyzés, melyben a tanfolyam végén mondták el véleményüket, tapasztalatukat.

A képek magukért beszélnek! Ezeket egytől-egyig mind tanfolyamaink résztvevői készítették.

A fiatal Michael Jackson portré rajza
Grafit rajz: Michael Jackson
Akvarell festmény kapubejáró
Akvarell festmény: kapubejáró
A dalai láma szén portréja
Szén rajz: a 14. dalai láma

További rajzok és festmények a galériában.

Működő módszer

Valóban működik a módszer.

A jobb agyféltekés rajzolás módszerével valóban képesek vagyunk ezt a szinte hihetetlen eredményt elérni: 3 nap alatt eljutni a pálcika embertől az élethű portrékig. Először mindenki kételkedik a módszerben és annak eredményességében, viszont amint meglátja, hogy mások mire voltak képesek, milyen változáson mentek át a 3 nap alatt, Ők is kezdik elhinni és szeretnék elsajátítani a módszert. Sok szerettel várjuk Őket is és Téged is!

Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

Valóra válthatod álmodat.

Sokak régi, már-már feledésbemerült álma, hogy rajzolni tudjanak. Rajzolni mindenki tud, Te is! Csak felszínre kell hozni a mindenkiben ott nyugvó képességet, a rajzolás képességét. Ezt tesszük rajztanfolyamaink során a jobb agyféltekés rajzolás módszerének keretében.Eredmények 3 nap alatt

A tanfolyam után sem hagyunk magadra.

Örömmel segítünk akár e-mailben, akár telefonon keresztül, akár személyesen. Gyere el még egy napra térítésmentesen!

Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

Mindenről gondoskodunk.

Tanfolyamaink díja mindent tartalmaz: a minőségi felszereléstől a napközbeni frissítőig és kávéig mindent biztosítunk: minden szükséges eszköz, mely a tanfolyam után is a tiéd marad; segítség a későbbiekben is; részvételi lehetőség egy extra napon.

Jobb agyféltekés rajzolással készült női önarckép

Megtanulhatsz rajzolni 3 nap alatt!

Hihetetlenül hangzik, pedig igaz: 3-4 nap alatt bárki megtanulhat rajzolni. Te is képes vagy rá! Hidd el! A jobb agyféltekés rajzolás módszerének részeként néhány gyakorlattal és folyamatos instrukciókkal bárki, azaz bárki, aki tud húzni egy egyenes és egy görbe vonalat, megtanulhat élethűen rajzolni.
A jobb agyféltekés rajzolás módszerének elsajátítása, illetve a gyakorlatok elvégzése egy oktató segítségével nem igényel éveket, de még hónapokat vagy heteket sem, csupán 3-4 napot.

Rajztanfolyamaink végén mindenki rácsodálkozik saját művére, s el sem akarják hinni, hogy azt ők maguk alkották saját kezükkel 3-4 nap után, hiszen az első napon még egy ”pálcikaembert” is nehezen rajzoltak meg.

Eredmények 3 nap alatt

Garanciát vállalunk!

Hiszünk a jobb agyféltekés rajzolás módszerében, hiszünk a sikeredben. Ezért garanciát is vállalunk! Így tehát, ha rajztanfolyamunk végén mégis úgy találod első és harmadik napi önarcképedet összehasonlítva, hogy nem fejlődött kellő mértékben rajztudásod, szinte alig van különbség a két rajz között, annak ellenére, hogy követted a 3 nap alatt az utasításokat és útmutatásunkat, díjmentesen meghívunk egy újabb tanfolyamra, vagy pedig kérésedre visszafizetjük a befizetett összeget. A garancia a jobb agyféltekés rajztanfolyamra vonatkozik.

Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

Állandó kedvezmények!

Tanfolyamaink díjából állandó, akár 20%-os és alkalmankénti akár 50%-os kedvezményt biztosítunk. Kövesd Facebook oldalunkat, hogy az elsők között értesüljél különleges akcióinkról!Eredmények 3 nap alatt

Könnyen megközelíthető.

Tanfolyamainkat Budapesten, a XI. kerületben, a Pannonhalmi úton tartjuk: gyalog 8 percre a Kelenföld vasútállomástól (M4), illetve számos buszmegállótól 2-3 perc sétára, a Budaörsi út közelében, mégis csöndes környezetben. Az utcán ingyenes parkolással.

Eredményes jobb agyféltekés rajzolás

Kiscsoportos tanfolyamok hozzád igazodva.

Tanfolyamokat rendszeresen indítunk, így könnyen megtalálod a számodra legideálisabb időpontot. Legközelebbi tanfolyamunk: március 31-01-02. - jobb agyféltekés rajzolás. Ha mégsem találtál megfelelőt, keress meg minket, és megbeszéljük!
Tanfolyamainkon létszámkorlátot vezettünk be, hogy mindenkire több idő és figyelem jusson. Rád is! Ha nem akarsz zsúfolt 15-20 fős tanfolyamon szorongani, és ha szeretnéd, hogy több odafigyelésben részesülj, akkor válassz minket!

Nem csak rajzolni tanulsz meg!

A jobb agyféltekés rajzolás módszere más tulajdonságokat is felszínre hoz, megerősít. Ilyen például az önbizalom. Ez az egyre szebb és szebb rajzainkat látva növekszik. A rajztanfolyamok során pedig minden résztvevő egymás munkáját dícséri, egymást lelkesítik, ezzel is növelve egymás önbizalmát. A mindennapok során is észlelni a módszer velejáróit: az ember másképp látja a dolgokat, másképp áll a problémákhoz, sokkal kreatívabban oldja meg azokat.

Rajztanfolyamaink kis csoportokban zajlanak, így mindenkire több figyelem jut, kellemesebb a légkör, a hangulat. A tanfolyam az első pillanattól kezdve az utolsóig vidáman telik. Sokszor kötnek a résztvevők egymással barátságot, s van, hogy már együtt jönnek a színes rajztanfolyamra.

Cipő rajza
Cégek jelentkezését is várjuk

Céges csoportokat is vállalunk.

Céges csoportokat is vállalunk. Nagyszerű lehetőség a munkatársak összekovácsolására, az együttműködés fejlesztésére, egy kellemes kikapcsolódásra a dolgos munkanapok mellett.

Nem csak rajzolás

Több, mint jobb agyféltekés rajzolás.

A jobb agyféltekés rajztanfolyam után a felszínre hozott tehetséged a színek világában, színes festés- és rajztanfolyamunkon is hasznosíthatod, tovább fejlesztheted. Ha pedig még többre vágysz, örömmel látunk szén rajztanfolyamunkon is.Meggyőztünk? Szeretnél részt venni tanfolyamunkon?

Add le jelentkezésedet!
Kérdésed van? Szívesen válaszolunk. Add meg neved és telefonszámod, s 24 órán belül visszahívunk!
Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.
Hogyan szólíthatunk?
Telefonszámod:
Mennyi 15 meg 6?